Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Geocims Cordada (els primers 25!)

fins al 18 de desembre 2021

Després de setmanes de parada obligatòria impulsem un nou repte que ens porti a retrobar-nos, fer muntanya i compartir-ho.

Aquest any en fem 25 recordeu…? Doncs bé reprenem la celebració amb el repte Geocims: fer 25 cims o miradors abans no acabi l’any.

Quins farem? Lo més participatiu és que la selecció dels molts cims i miradors recomanables de ser visitats sigui feta pels tots els socis i sòcies, així doncs, et convidem a que ens facis arribar un màxim de vint-i cinc propostes.

L’únic requisit que et posem és que pensis que aquell enclavament o l’hagis pujat o t’agradaria pujar-lo algun dia, per tant no hi ha més límit que les teves capacitats i els teus somnis.

Com?: enviant-nos aquest formulari. No cal que esperis a tenir les 25 idees, ja que 25 és un màxim, pots anar enviant a mida que hi vagis pensant…

Els primers 25 socis/es que enviïn les seves propostes rebran un buf de regal.

Amb tots Geocims que ens proposeu, crearem un llistat (accesible només als socis) i un mapa públic (aquí el pots veure) i intentarem duplicar-los o ajudar-te a que puguis fer el teu, de tal manera que podràs anar marcant els que ja tens assolits.

Entraran al “registre de sortides Geocims” totes aquelles que es realitzin en l’àmbit del club… sortides guiades, sortides de secció… i també les que facin els socis de forma particular…

De les ascensions s’haurà de fer petita crònica i penjar fotos. Per a motivar-nos, pel que fa a les guiades, estem pensant en fer ofertes promocionals que detallarem en breu.

Un cop a l’any ens agradaria fer la trobada Geocims on poder fer un reconeixement especial als socis i sòcies que hagin aportat més a motivar-nos a seguir endavant… amb les seves fotos, amb les seves cròniques, amb les crítiques i suggeriments constructius… ho decidirem entre tots i totes.

Cada cop que veieu el símbol de Geocims Cordada vol dir que a aquella sortida hi ha Geocims Cordada

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?