Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

DONES DE MUNTANYA 2023: MONTGARRI

18 març - 19 març

Hola companyes!

De nou ens trobem a les portes del mes de març d’enguany. Per a nosaltres, un mes molt reivindicatiu i també ple d’il.lusió, perquè donem la benvinguda a la primavera.

Les que vàreu venir l’any passat recordareu el magnífic cap de setmana que vàrem compartir. Doncs aquest març volem repetir l’experiència, convidant a totes les muntanyeres que tinguin ganes de gaudir d’una aventura per a recordar.

Anem a Montgarri. Us apunteu?

Montgarri és un llogaret de la Val d’Aran, que fou abandonat del tot al segle XX pel seu difícil accés i la manca de serveis. En resten runes d’algunes cases i l’emblemàtic santuari. Les que coneixeu el lloc sabeu que és un indret encantador. Les que no hi heu estat, prepareu-vos perquè la zona és molt i molt maca i té moltes opcions per fer travesses o fàcils ascensions amb raquetes de neu.

Dins el conjunt del santuari s’han conservat unes dependències habilitades com allotjament. És el refugi “Amics de Montgarri”, on soparem i farem nit.

Ens caldrà equipament d’hivern i saber moure’ns en terreny nevat sense dificultat tècnica.

 

DISSABTE 18: Sortim de Barcelona o punts diversos (compartint cotxes) cap a la Val d’Aran, pugem fins a l’aparcament del Pla de Beret i, ja amb tot l’equipament i raquetes posades, fem tranquil.lament cap al Refugi de Montgarri. Segurament ens animarem a pujar fins a algun collet de la zona, des d’on es pot gaudir d’unes vistes impressionants si fa bon temps.

Sopar i dormir al refugi.

DIUMENGE 19: També en funció de la meteorologia i les ganes que tinguem, es decidirà quina aventura ens agrada més. Per anar fent boca, hi ha cims ben assequibles per fer amb raquetes, com el Tuc deth Miei, el Tuc de Pèdescauç, el Tuc de Vacivèr o el seu circ d’estanys… La diversió està assegurada. En acabat, tornarem als cotxes i cap a casa amb les piles carregades.

Cordadenques, hi esteu convidades! Us hi esperem!

Apunteu-vos el més aviat possible per poder fer la reserva al refugi.

 

Per aquesta activitat és imprescindible:

  • tenir experiència en moure’s per terrenys fàcils hivernals
  • estar federada (modalitat C de la FEEC o equivalent)

 

Preu de l’activitat: 54€ (mitja pensió refugi) + despeses de cotxe

Els horaris, material definitiu i altres detalls es comentaran quan es formi el grup.

 

Grup d’organitzadores:

Rosa Lardies, Montse Moret, Lourdes Padrós

 

Si vols venir, fes primer L’AUTOTEST. Si tot és correcte, omple aquest formulari d’inscripció
Més informació

    Vols més informació o inscriure't?