Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cresta Espades – Posets (Repetició)

cap de setmana del 13+14 de maig 2023

Cresta Espades – Posets vista des del Cim del Posets

 

La cresta Espades-Posets es molt atractiva esteticament i una forma ben interessant de coronar el segon cim més alt dels Pirineus

És una activitat per a persones que tinguin experiència en activitats d’alta muntanya, amb probable presencia de neu a les valls i a qui no espanti fer passos de grimpada de segon grau ni transitar per aeries arestes.

CaI una bona forma física ja que son una 1300 metres de desnivell acumulat en uns 10 kilometres (de refugi a refugi). Tot dependrà de com trobem la neu.

Indubtablement és un repte, si et tempta… aquesta és la idea:

Programa:

Dissabte 15: Sortida de BCN. Viatge cap al parquin Espigantosa 4,5 hores amb parada. Pujada al Refugi Angel Orus. 2,5 hores. Un cop instalats farem excursió cap al Ibón Llardaneta 2 hores. Tornada al refugi per estar a taula a l’hora de sopar.

Diumenge 16: La sortida de sol ens agafarà, al Diente Royo, primer dels 3000 que farem. Seguim per la cresta d’Espadas sumant 4 tres mils i en unes 5 hores ens plantem al cim del Posets (3375m), preveient que tot i que suigui menys de 3 kilometres, quan es va per cresta es va lent.

La baixada ens demanarà unes altres 5 hores. Si tot va be, arribem màxim a les 18.00h al parkin i així arribem a casa a una hora acceptable.

Preu inscripció
(inclou organització, guia de Cordada i material tècnic)

sòcies: 180€

sòcies 30*:175€

socis “60*”: 170€

no socis: 190€

* persones que sumen 30 ó 60 sortides com a sòcies de Cordada.

Altres despeses:

  • Allotjament al Refugi Angel Orús Viatge, allotjament i sopar, propi i del guia, calculeu uns 50€ +/- (es paguen in situ)

 

NORMES DE CANCEL·LACIÓ

Més informació

    Vols més informació o inscriure't?