Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Coll d’Estenalles-els Òbits-Sant Jaume. Nivell baix. (28 aniversari de Cordada)

diumenge 18 de desembre 2022

Per al diumenge 18 de desembre, aniversari de Cordada, hem preparat una sortida matinal de nivell mig – baix al parc de Sant Llorenç de Munt, per a les persones sòcies i amigues de sòcies que vulguin venir.

Sortirem del Coll d’Estenalles i resseguint la carena del Pagès, anirem a visitar el Pla de les Pinasses, amb molt bones vistes sobre la Mola i el monestir de Sant Llorenç.
Des del Pla anirem a visitar les Balmes dels Òbits, molt maques.

Les Balmes obrades, de les que hi ha més d’una al massís, eren aquelles cavitats a la roca aprofitades per fer habitatges o corrals. En aquestes en concret, els Óbits, les males llengües diuen, que fins i tot hi va haver una fàbrica de monedes falses.

Retornats al Coll d’Estenalles, només ens quedarà anar per camí molt còmode fins a l’ermita de Sant Jaume. Allà coincidirem amb els diferents grups i nivells de sortides que es faran aquell mateix dia per celebrar el 28è aniversari de Cordada (aprox. a les 14 h) i dinarem plegats “de traje” (jo traje esto, jo traje lo otro, jejejeje)

SI VOLS VEURE FOTOS CLICA AQUÍ

Informació pràctica de la sortida:

Distància: 9,5 km
Desnivell: +305 m / -305 m
Nota: Hi ha un tram optatiu, el circuit del Pla de les pinasses als Òbits, on el camí té una mica més de dificultat. La resta del camí és molt fàcil.

Cita: a les 7.45 h a la porta de l’estació de Sant Andreu Arenal (metro Fabra i Puig L1).

Preu inscripcions (inclou organització i guiatge):

Persones sòcies i amigues: gratuïta.
Persones que no han participat mai a activitats de Cordada: 18 €

Altres despeses:

  • Transport: 5 €
Més informació

    Vols més informació o inscriure't?