INICIEM LA TEMPORADA HIVERNAL 2011.

Afegeix les teves propostes d'excursions, ascensions, escalades, etc., propostes culturals, propostes de farres i festes, propostes de viatges, etc.

Moderador: Secretaria

Respon
Jordi Pola
Entrades: 13
Membre des de: dt. oct. 25, 2005 13:24

INICIEM LA TEMPORADA HIVERNAL 2011.

Entrada Autor: Jordi Pola » dj. nov. 25, 2010 11:17

CURS D'INICIACIO A ACTIVITATS D'ALTA MUNTANYA EN CONDICIONS HIVERNALS (6,7,8 I 9 DE GENER DE 2011)

Tot allò al que estem acostumats durant els mesos estivals, rutes, ascensions... quan arriba la neu, ens quedem una mica frenats, pel munt d'elements que incrementen el perill habituals de l'alta muntanya. L'objectiu d'aquest curs, és poder planificar les activitats per fer-les amb seguretat, i això vol dir incloure conceptes i tècnique noves, adaptacions de la nostra pràctica habitual.

L'equipament adaptat al terreny i als elements (neu, glaç) com el piolet i els grampons, les raquetes... no serveixen de res, si no sabem fer-los anar amb les tècniques adequades. Saber escollir l'itinerari més segur, i adient, conèixer la prevenció en el tema d'allaus i en cas de estar present el moment que es produeix, conèixer l'actuació correcte i com fer anar l'ARVA, en cas de ser necessari.

Tot això són continguts, que s'inclouen dintre d'aquest curs, que ens permetran gaudir de l'alta muntanya, quan més magnetisme posseeix, i ens obrirà tot un ventall de noves perspectives al nostre esport preferit.

Aquest curs, està dirigit tant als muntanyencs que volen seguir practicant el seu esport a l'hivern, com als afeccionats que ja ho fan però que volen consolidar i millorar les seves capacitats tècniques.

Animeu-vos i mai més ens-quedarem a cas a l'hivern, us ho garantim!!!

Respon