¡Que volen aquesta gent! (el culebrón de Can Guardiola)

L'actualitat social cordadenca va més enllà de les excursions...

Moderador:Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades:163
Membre des de:dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:
¡Que volen aquesta gent! (el culebrón de Can Guardiola)

Entrada Autor: Secretaria » dv. maig 14, 2010 6:51

¡Que volen aquesta gent! (el culebrón de Can Guardiola = “hi ha gent que te poca feina”)

Tot va començar un dia, allà pel mes de novembre en que varem veure una oferta d’una coneguda multinacional de mobles…prestatgeries a bon preu!

“Podríem aprofitar per comprar-les i millorar la imatge de les oficines augmentant la capacitat d’ordenar paperam i materials”

ACLARIMENT: des del primer dia d’arribar a Can Guardiola, varem instal•lar una prestatgeria vella i des de fa mesos venim demanant a la direcció de Can Guardiola més espai d’emmagatzematge, sense gaire èxit.

Desprès d’una tarda emprada en anar a comprar aquest mobiliari i dos tardes més en modificar-ho per poder-ho instal•lar, ens posem per fi a substituir lo vell per lo nou.
Veure imatges de la prestatgeria nova i de l'endoll

Vet aquí que aquesta maniobra no li agrada al Sr director i ens diu que l’haurem de desmuntar. Davant la nostra perplexitat, doncs no ocupem més espai del que ja ocupàvem, donem per entès que el Sr director te un mal dia.

Però al mes de desembre i durant la visita de d’altres autoritats d’Acció Cívica a Can Guardiola torna a sortir el comentari sobre la prestatgeria...com un “assumpte pendent de resoldre’s”.

Comencem a preocupar-nos i fem un escrit informatiu que lliurem a la resta d’entitats de l’Hotel. 1a carta a les entitats pàgina 1
1a carta a les entitats pàgina 2

Passen les setmanes i continua i augmenta la pressió per la maleïda prestatgeria... ara ja veiem clar que no es tracta d’un mal dia sino de ventilar altres qüestions que encara ara no se’ns han confessat...

Com veiem que les amenaces del director van prenen cos, ens les prenem en serio i anem a visitar altres Hotels d’Entitats, per veure com ho porten. I constatem el que per pura lògica ens pensàvem:

Els Hotels de Verdún i el de La Pau deixen posar mobiliari propi de les entitats als despatxos ja que s’entén que amb allò que facilita Acció Cívica, cap entitat que estigui en marxa, en te prou.

El Sr director de Can Guardiola no queda gens impressionat per la nostra contrarietat davant la constatació d’aquest tracte diferencial en perjudici de les entitats que estem a Can Guardiola, és mes, textualment li és indiferent el que facin als altres Hotels.

Lluny de cap canvi d’actitud, el 14 d’abril rebem un “ultimàtum” d’un superior del Director. Veure ultimatum

Decidim contrarestar la pressió a que se’ns sotmet arbitràriament i comencem a contactar poc a poc amb altres entitats de l’Hotel. 2a carta a les entitats

En paral•lel comencem a contactar amb altres entitats del barri i altres instàncies que ens puguin ajudar a resoldre la situació.

Fruït d’aquestes accions se’ns cita a reunir-nos amb la Directora General d’Acció Cívica
I decidim iniciar una recollida de signatures de suport Veure annex 4
Petició de signatura de les entitats.doc
(19.98KiB)S’ha baixat 505 vegades
Finalment, enviem un correu electrònic a la Directora General d’Acció Cívica.
correu a la DG

I en aquest punt ens trobem. El dilluns 17 de maig tenim aquesta reunió. Anem amb bona predisposició, però tenim clar que amb les entitats ni amb les persones, no s’ha de jugar, per això... aquest dibuix expressa ben clarament la nostra posició.
resistim red.jpg
resistim red.jpg (163.51KiB)Visualitzat 2515 cops
Seguirem informant

Respon