La llegenda de David i Goliat... és vigent.

L'actualitat social cordadenca va més enllà de les excursions...

Moderador: Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades: 163
Membre des de: dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:

La llegenda de David i Goliat... és vigent.

Entrada Autor: Secretaria » dc. des. 23, 2009 14:39

Un cop més la llegenda de David i Goliat... és vigent.

Cordada (David), ha lliurat una desigual batalla amb l’Àrea d’Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona (Goliat)

La lluita va començar a principis de desembre de 2008 arrel d’una multa injusta (com tantes, oi?), però en aquest cas la prepotència de l’administració era insultant.

Ens varen enviar la notificació a la seu antiga de la Sagrera, d’una presumpta infracció !de gener de 2008! però com no fan servir Correos , no ens va arribar mai.

La primera notificació va arribar amb recàrrecs. Iniciem el procés dels recursos...pèrdua de temps acumulant documentació, preparant escrit i cues per a presentar-ho; al cap d’unes setmanes, en comptes de contestar-nos = embargament de més de 350€ al nostre compte corrent !OOOOOOlé!.

Seguim la batalla. Cues a l’ajuntament de barri, entrevista amb Hisenda, viatget a la Barceloneta. No hi ha res a fer.

Seguim la batalla. De nou anem a recollir tota la informació per presentar escrit al Síndic de greuges de Barcelona, al de Catalunya i a l’alcalde. Cues i més cues a l’ajuntament de barri, nova entrevista amb Hisenda, viatget a la Barceloneta.

Preparació de les documentacions, preparació d’escrits, viatgets amunt i avall per presentar-los als diversos síndics, cua a l’ajuntament de barri...

Finalment ens donen la raó, ens contesta la síndica de greuges de Barcelona i al cap d’unes setmanes, ens retornen els diners expropiats.

Quasi ni ens ho podem creure, però malgrat haver estat a punt de tirar la tovallola un munt de vegades, les hores i hores i hores dedicades a aquest afer, han donat fruit i és que, de tant en tant, David l’encerta i es capaç de vèncer a Goliat.

Ens hem tingut que tragar molta ràbia davant de funcionaris prepotents, però al final, ha valgut la pena. Segurament, pensareu que 350 euros no valien tant d’esforç, però per a nosaltres era un assumpte injust i, ja sabeu, per actitud no quedarà, a fons i fins al final!!

El 21 de desembre de 2009 ham guanyat una petita batalla: gràcies Ramón, Plàcid, Irene, Jordi’s, Aurora , Josep i resta de membres de la junta.

És la feina bruta que hi ha darrera de gestionar un club...no tot son flors i violes.

Pilar Magdalena
Entrades: 21
Membre des de: dc. maig 02, 2007 0:43

Re: La llegenda de David i Goliat... és vigent.

Entrada Autor: Pilar Magdalena » dl. des. 28, 2009 20:17

Molt bé, si senyor!. Només discrepo d'això de "la feina bruta". Jo li diria feina de formiga, invisible i callada però constant, implacable, imprescindible i que tot ho arrassa quan es fa en equip.
Pilar.

Respon