Rocódrom, a Sant Andreu: Viento en popa a toda vela

L'actualitat social cordadenca va més enllà de les excursions...

Moderador: Secretaria

Respon
Marta Berruezo
Entrades: 1
Membre des de: dl. feb. 26, 2007 12:17

Rocódrom, a Sant Andreu: Viento en popa a toda vela

Entrada Autor: Marta Berruezo » dl. des. 20, 2010 0:07

Rocódrom, a Sant Andreu: Viento en popa a toda vela

El Consell d’esports del districte de Sant Andreu celebrat el proppassat 14 de desembre va ser tot un èxit. Hem donat un pas més que augura bons presagis ni que previ a les eleccions tot són bons propòsits.
D’entrada hem aconseguit que la Regidora de Districte, la Gemma Mumbrú es comprometés i recolzés la proposta personalment davant de tots els assistents i verbalitzés la intenció de dotar en els nous equipaments esportius que estan previstos – Casernes de Sant Andreu i Canodrom- d’un rocodrom.
Públicament també ens va emplaçar a una propera reunió el 3 de gener 2011 a l’Ajuntament per parlar de quin tipus de projecte proposem.
Tot plegat consta en acta i això es una bona cosa; més difícil sembla aconseguir algun espai en equipaments ja existents ja que els actuals gestors no mostren gaire voluntat pel tema.
Aquesta serà una primera trobada per situar-nos de que hi ha i que pot haver-hi, així com poder verbalitzar que volem/necessitem per desenvolupar la nostra activitat –entrenaments de boulder, de via, cursets tècnics, etc .
Per recollir idees i començar a donar forma al projecte ens trobarem el proper dijous 23 de Desembre a les 21 h. a Can Guardiola , anirem a fer un bocata o una pizzeta pel barri per xerrar del tema
Si no podeu venir, agrairíem que qualsevol que tingués quelcom a suggerir respecte a les dimensions o condicions del futur nou rocodrom o aspectes importants que creieu que podem preguntar o plantejar en aquesta reunió, ens ho féssiu arribar a mi o al Josep
La corda segueix més dinàmica que mai. Bona escalada!!!
Marta, Josep

Josep Escruela
Entrades: 213
Membre des de: dt. oct. 25, 2005 13:24

Re: Rocódrom, a Sant Andreu: Viento en popa a toda vela

Entrada Autor: Josep Escruela » ds. des. 25, 2010 15:01

El pasat dijous 23 de setembre es va reunir la comisió pro-rocòdrom amb una nudrida assistència d'escaladors i escaladores de Cordada: 4!

Però com ja sabem com va la cosa, no ens varem desanimar i vam xerrar sobre com afrontar la propera reunió amb la Regidora.

Ens vam dividir la feina, per seguir recopilant dades sobre formats de rocòdroms a Europa, equipaments existens a Barcelona, relevància de l'escalada catalana a nivell competitiu, experiències en l'àmbit de "esport i escola", exemples de gestió d'equipaments esportius i en concret rocòdrom, per part de les entitats excursionistes, i un llarg etc.

Tot de cara a anar completant un dossier a lliurar el dia 3 de gener.

Seguim oberts a la participació de més interessats/des en veure com el rocòdrom al districte de sant andreu esdevé una realitat, com més aviat millor... com sempre, dependrà del que les energíes que siguem capaços d'aglutinar... sobre tot està a les nostres mans.

Anim i a tibar-li!

Respon