Apunts de la reunió de junta de 15 de desembre

L'actualitat social cordadenca va més enllà de les excursions...

Moderador: Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades: 163
Membre des de: dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:

Apunts de la reunió de junta de 15 de desembre

Entrada Autor: Secretaria » dc. des. 16, 2009 20:57

Apunts de la reunió de junta directiva de 16/12/09

Com que som només 4 i s’ha fet tard perquè també hi havia una reunió de Can Guardiola, toquem quatre temes:

CAN GUARDIOLA: S’està enrarint una mica l’ambient amb la direcció de Can Guardiola, arran de que hi veuen problemes en que haguem canviat una estanteria nostra, al nostre despatx. Amb la quantitat de problemes que tots tenim, només ens falta haver-se de barallar per ximpleries. Hi ha gent que te poca feina. En fi, ja se sentirà parlar. O, millor encara, tant de bo no en sentim parlar més d’aquest tema. Però, s’havia de perdre el temps a la reunió de junta, que hi farem!

ATENEU L’HARMONIA: parlant de seus i locals, ens hem adherit a la campanya per que a Can Fabra hi hagi un ateneu popular, amb la intenció de traslladar allà – algun dia- la seu de Cordada. Tindríem més espai.

FEEC: Seguim, com cada any, amb les baralles amb la FEEC pels temes de les llicències federatives. Nosaltres que no ens agrada com ho porten i ells que només fan que obligar, sancionar i poc solucionar... és lo que te la finestreta única. Varem enviar una carta al nou President de la FEEC -que enganxem al final d’aquests apunts-, respecte a aquest tema...però de moment, ni cas. Això sí, ja ens han obsequiat amb noves normes que serviran també per a que els particulars es puguin autogestionar la llicència. Ja hem informat al foro. (http://www.cordada.cat/forum/viewtopic.php?t=337)

ELECCIONS DE JUNTA DIRECTIVA: Queden convocades les eleccions a Junta, que se celebraran coincidint amb la 2a festa del soci i l’assemblea anual, que serà el proper dissabte 16 de gener al centre cívic Garcilaso. L’actual junta està preparant una candidatura que permeti la continuïtat de l’entitat; si es vol presentar una de diferent, poseu-vos en contacte amb la secretaria per formalitzar els tràmits.

PROPERA REUNIÓ DE JUNTA: dilluns 11 a les 19,30 a Can Guardiola;
carta al nou president de la FEEC.pdf
Carta al nou President de la FEEC
(374.72 KiB) S’ha baixat 381 vegades

Respon