Autogestió de la llicència FEEC: “PUES VA A SER QUE NO”

L'actualitat social cordadenca va més enllà de les excursions...

Moderador: Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades: 163
Membre des de: dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:

Autogestió de la llicència FEEC: “PUES VA A SER QUE NO”

Entrada Autor: Secretaria » dv. des. 11, 2009 5:19

Autogestió de la llicència FEEC: “PUES VA A SER QUE NO”

La nova Junta directiva de la FEEC ha imposat unes noves normes que fan inviable la possibilitat de que els particulars puguin autogestionar la seva llicència.

El motiu és que ara tots els tràmits s’hauran de fer a través de internet i les aplicacions i paraules de pas, son exclusives per a les entitats. El procés “manual”, que era el que estàvem preparant per a que els interessats en autogestionar la seva llicència ho poguessin fer servir, només és possible per a entitats que no disposin d’internet, que es com dir que ja no és possible.

(Al final d’aquesta explicació trobareu el PDF de la circular de la FEEC, amb comentaris nostres, on s’expliquen aquestes novetats)

Per tant els nostres esforços han estat en va:

- Presentació de la proposta a l’Assemblea d’entitats de la FEEC, de que no sigui necessari ser d’una entitat per tramitar la llicència: Resultat: Cap vot a favor, només Cordada.

- Adaptació dels estatuts de Cordada per permetre la figura del soci provisional i així facilitar l’autogestió de la llicència FEEC

- Preparació de la pàgina web de Cordada

Per tant, molt a pesar nostre, hem d’abandonar aquest projecte, al cual, com veieu, hem dedicat moltes energies.

Per tant els interessats en obtenir la llicència a través de Cordada ho heu de fer com tothom, pagant la quota normal de soci = 42€, amb excepció del que es volen federar per primera vegada, tal com s'explica més avall.

També podeu triar l’opció de tramitar-la a una de les moltes entitats que, amb el seu vot o amb el seu silenci, perpetuen aquestes normes, això ja és decisió vostra.

¿Perquè no és el mateix ser d’una o altra entitat exta.? = http://www.cordada.cat/forum/viewtopic.php?f=3&t=261

De cara al futur, si com a Cordada volguèssim reactivar el tema de facilitar l'accès a la llicència, ens hauríem de plantejar la contractació temporal d'una persona perque fès totes aquestes gestions, ja que és una feinada. Però ja parlarem, ara per ara "ens pilla el toro" i hem de donar prioritat a la gestió de les llicències dels nostres socis.

¿És la primera vegada que et federes?

Si mai has estat federat/da (és a dir, que voleu tramitar la llicència per primera vegada), l'opció més còmoda i senzilla, si no us voleu fer socis normals de Cordada, és que ho feu directament a través de la pàgina web de la FEEC.

Si en aquesta tramitació -a través de la FEEC-, voleu triar la nostra entitat, sereu socis provisionals de Cordada AEE.
(49-2009 Tramitació de Llicències 2010).pdf
circular de la FEEC (amb comentaris)
(137.72 KiB) S’ha baixat 369 vegades

Respon