Calendari de la Secció d’Excursionisme i Muntanya

Afegeix les teves propostes d'excursions, ascensions, escalades, etc., propostes culturals, propostes de farres i festes, propostes de viatges, etc.

Moderador: Secretaria

Respon
Avatar de l’usuari
Toni Planas
Entrades: 47
Membre des de: dt. oct. 25, 2005 13:24
Ubicació: Santpedor (Bages)
Contacta:

Calendari de la Secció d’Excursionisme i Muntanya

Entrada Autor: Toni Planas » dv. oct. 28, 2011 23:00

Diversos integrants de la secció coincidim en que seria molt útil disposar d’un calendari d’activitats publicat amb prou d’antelació. Si l’ideari de les seccions és el compromís, la participació, la solidaritat, la companyonia, el treball en comú... la seva confecció ha de fer-se de forma oberta i participativa, i les propostes i les responsabilitats organitzatives com més plurals millor.
Aquesta pot ésser una bona forma (i si l’experiència ens demostra el contrari, ja rectificarem a la propera):
Obrir un termini per a la recepció de propostes passat el qual es posaran a consideració dels membres per a que tots puguem valorar-les. La darrera desena de novembre es convocarà una reunió de secció per perfilar el calendari definitiu que es publicarà a finals de mes. En tot aquest procés caldrà tenir molt en compte, per qüestions ben obvies, evitar la duplicitat amb les altres activitats de l’associació i la dispersió d’ofertes en una mateixa data. Per això tot es farà coordinadament amb Secretaria.

Us invitem a presentar les vostres propostes de cara al primer trimestre del 2012, amb les següents consideracions:

• Cal adreçar-les, abans del dia 10 de novembre a la llista de distribució de la secció: excursionismecordada@googlegroups.com
• Cal que tinguin un nivell tècnic i de mitjans adequats a la secció (evitem, per exemple, presentar propostes que caiguin en l’àmbit de Corda Dinàmica o activitats guiades)
• Poden ésser d’una o més jornades.
• Cal tenir ben present l’època en que es realitzaran (possibilitat d’itineraris amb neu, menys hores de llum, etc.)
• Si una proposta és escollida s’entén que qui l’ha feta es compromet a organitzar l’activitat (presentant la proposta definitiva a Secretaria, coordinant la sortida i totes les tasques inherents)

Queden alguns aspectes com, per exemple, què fer si havíem previst una travessa amb raquetes i no hi ha prou innivació, o el perill d’allaus és molt marcat, o si cal ajornar una activitat per les condicions meteorològiques? Aquestes i altres qüestions les debatrem a la reunió de secció.

Animeu-vos dons a participar i així podrem confeccionar entre tots un calendari ben atractiu i anirem consolidant la secció.

Finalment recomanar-vos que utilitzeu la llista de distribució excursionismecordada@googlegroups.com tant per a fer propostes com per altres tipus de missatges com per exemple per a allò de “el proper cap de setmana voldria anar a... si algú s’anima...” o “diumenge passat vaig anar a... aquí teniu les fotos”. És una bona forma d’anar fent caliu.

Si no sou membres de la secció o no esteu inscrits a la llista solament us cal demanar-ho a secretaria@cordada.org

Josep Escruela
Entrades: 213
Membre des de: dt. oct. 25, 2005 13:24

Re: Calendari de la Secció d’Excursionisme i Muntanya

Entrada Autor: Josep Escruela » dv. oct. 28, 2011 23:13

Be, be! això s'anima! ja era hora!!!

Salut i força a la secció! Forever! :wink:

Jesus Altemir
Entrades: 103
Membre des de: dv. abr. 06, 2007 4:54

Re: Calendari de la Secció d’Excursionisme i Muntanya

Entrada Autor: Jesus Altemir » ds. oct. 29, 2011 13:18

Bon plantejament,m'apunto a l'assamblea i buscare una proposta per aportar.(no extrema, asequible..)
Anims i seccions1

Respon