Cicle de sortides de millora tècnica i entrenament

Afegeix les teves propostes d'excursions, ascensions, escalades, etc., propostes culturals, propostes de farres i festes, propostes de viatges, etc.

Moderador: Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades: 163
Membre des de: dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:

Cicle de sortides de millora tècnica i entrenament

Entrada Autor: Secretaria » dc. set. 01, 2010 9:50

Cicle de sortides de millora tècnica i entrenament

Dins del programa de formació de l’Escola de Muntanya de Cordada, hem pensat en crear uns cicles de sortides pràctiques amb un doble objectiu:

- aconseguir la millora de les capacitats tècniques i tàctiques
- mantenir i millorar les capacitats físiques (entrenament)

La idea és que la ratio participant / guia – instructor, permeti la evolució semi autònoma dels participants, de cara a aconseguir uns millors resultats.

¿Que vol dir “semi autònoma”? Es tracta de que la cordada primera sigui conduïda pel guia – instructor i la segona cordada evolucioni immediatament al seu darrere; d’aquesta manera si cal donar un major suport per qüestions de seguretat, l’ajuda està garantida.

Lo ideal fora configurar equips d’entrenament en funció als nivells i objectius personals, i també així serà més fàcil consensuar el programa concret de sortides pràctiques a realitzar.

Si la idea t’engresca, envia un correu a secretaria@cordada.org especificant objectius esportius per a l’estiu del 2011 (és una forma de fer-se una idea d’allà on ens agradaria arribar, no vol dir res més que això), o altres comentaris que ens vulguis fer sobre els teus objectius/projectes.

Respon