Molt bones, amics dels GR's!!

Afegeix les teves propostes d'excursions, ascensions, escalades, etc., propostes culturals, propostes de farres i festes, propostes de viatges, etc.

Moderador: Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades: 163
Membre des de: dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:

Molt bones, amics dels GR's!!

Entrada Autor: Secretaria » dt. març 17, 2009 17:58

Molt bones, amics dels GR's!!

El proper dia 28 tenim la propera sortida del programa, anem a fer la travessa Prades - Ciurana mooooolt guapa!

Ara que ja estem a la tercera sortida volem aprofitar per fer un intercanvi d'impressions amb els participants i/o interessats en aquesta nova versió de fer aquest programa.

Per això t'animem a fer-nos arribar els teus suggeriments al respecte, tenint en compte els objectius del programa...

Que podríem definir com:

- Fer pinya de socis per enfortir el sentiment de grup / club, entorn a un objectiu ó interès comú, en aquest cas, organitzar excursions en format travessa: inici i final en punts diferents, que fan necessari l'ús de mitjans de transport de suport.

- Augmentar el compromís dels participants en la preparació i realització de les excursions, com a forma d'assolir una alta complicitat amb l'objectiu a aconseguir: fer la excursió i que tothom s'ho passi be.

- Contribuir a complementar l'oferta d'activitats del club, amb aquestes sortides de les seccions, autoguiades.

Per tot això us recordem que l'objectiu de la junta directiva del club, en proposar aquest programa i marcar determinades pautes (necessitat de ser soci, necessitat d'estar federat), a més a més de prevenir problemes legals (responsabilitats), és evitar que sigui una activitat "oberta a qualsevol" i que poc a poc vagi derivant el fer el mateix que a les altres activitats obertes de Cordada; és a dir que volíem primar la qualitat humana, per sobre del número de participants.

Però, sempre estem oberts a idees i suggeriments, per això us animem a dir la vostra!!

Mooooltes gràcies!!

Respon