Proposta aprovada del "Soci provisional"

Afegeix les teves propostes d'excursions, ascensions, escalades, etc., propostes culturals, propostes de farres i festes, propostes de viatges, etc.

Moderador: Secretaria

Respon
Secretaria
Entrades: 163
Membre des de: dt. ago. 02, 2005 19:01
Contacta:

Proposta aprovada del "Soci provisional"

Entrada Autor: Secretaria » dc. gen. 21, 2009 23:03

Benvolgut amic/ga

El darrer 17 de gener es va celebrar l'assemblea anual de Cordada. Malgrat els esforços realitzats per a aconseguir que el 10% de socis hi assistissin, ens varem quedar en el 8,85%...només a 6 persones d'assolir el repte!; Tot i així va ser un gran èxit, mai una trobada d'aquestes característiques havia aplegat a tanta gent (+ de 50 assistents). Us donem les gràcies als que vareu poder venir i ens emplacem tots a assolir el repte l'any que ve. :wink:

Us informem que es va acordar crear la figura del soci provisional (SP) per seguir el fil de la nostra reivindicació de que no hagi de ser necessari pertànyer a una entitat excursionista per a poder accedir a la tramitació de la llicència federativa.

Aquesta reivindicació no va ser acceptada per l'Assemblea de la FEEC, perquè cap club ens va donar suport. Malgrat tot, seguim creient que la gent ha de ser d'una entitat voluntàriament, per tant posarem a l'abast de tothom que es vulgui federar -però que no li interessi cap club-, les eines per a que es pugui autogestionar la seva llicència federativa a través nostre.

El primer pas per a fer-ho ha estat la creació de la figura del SP qui tindrà dret únicament a poder fer les gestions per tramitar la seva llicència i com a únic deure el de pagar una quota de 10€.

El SP podrà passar a soci normal, pagant la resta de la quota fins a equiparar-se a la mínima del soci numerari (o "normal"); acabada la temporada també podrà optar per seguir en la condició de soci provisional.

Aquesta mida és extensible a tots els socis actuals de Cordada; el club assumeix el risc de veure com disminueixen els seus ingressos pel concepte "quotes de soci", però esperem la vostra comprensió i que per tant la nostra acció no posi en perill l'economia de l'entitat.

Pels qui decidiu seguir amb nosaltres (moltes gràcies!!!) :D , us informem que aquest any avançarem encara més el cobrament de la quota 2010; la quota anual es pagarà de novembre a novembre i es cobrarà a principis de novembre (de seguida que sapiguem els preus de les llicències FEEC 2010);

Necessitem fer-ho així perquè no podem tramitar les llicències fins passats 31 dies després d'haver fet la domiciliació de la qüota, ja que durant aquest període de temps, el rebut es pot retornar i si hem tramitat la llicència, el club perd els diners.

Per tant el que farem serà cobrar la qüota i la llicència federativa (els que la contracten), de seguida que sapiguem el import. Durant els dies posteriors (els 31 dies), farem els ajustos personalitzats... canvis de modalitat, baixa de soci, etc.

Us demanem, si us plau, que si penseu fer cap canvi en la vostra situació respecte al tema de la llicència federativa ó Cordada, ens ho comuniqueu amb anterioritat al mes de novembre per a evitar gestions inútils.

Si tot i així us despisteu i us adoneu quan veieu el càrrec al vostre compte corrent, parleu amb nosaltres abans de retornar el rebut, i us fem el retorn inmediatament, us estalviareu temps i Cordada no haurà de pagar una altra comissió bancària per retorn de rebut. :wink:

Bones excursions i si us plau, sigueu prudents!


Secretaria de Cordada

Respon